• Active4You

  Active4You biedt vakantieweken voor kinderen en voor volwassenen. De vakantieweken worden georganiseerd voor deelnemers met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), ADD, ADHD en autisme. Verblijf en activiteiten zijn afgestemd op de vakantiegangers. Het team van Active4you zorgt voor een afwisselend programma en goede begeleiding.

  Aanbieder

 • AutismeZorg Kameleon

  Autismezorg Kameleon is een particuliere zorginstelling die tijdens kortdurend verblijf specifieke begeleiding biedt aan volwassenen, jongeren en kinderen met een autisme spectrum stoornis. Dit kortdurend verblijf wordt hoofdzakelijk aangeboden in de vorm van logeerweekenden en vakanties.

  Tijdens het verblijf is er alle ruimte voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid en wordt er heel individueel gekeken naar wat het kind of de jongere nodig heeft. Er wordt gewerkt met een vaste groep begeleiders die 24 uur per dag aanwezig zijn.

  Aanbieder

 • Buro Energiek!

  Buro Energiek! biedt individuele (thuis)begeleiding, woensdagmiddagactiviteiten, begeleid zelfstandig wonen, weekenden, zomerkampen en andere vormen van vakantie voor kinderen met autisme en/of a.d.h.d..

  Aanbieder

 • De Spelende Wolf

  De Spelende Wolf biedt begeleiding, training en therapie om kinderen en jongeren in hun ontwikkeling te ondersteunen. Een onderdeel hiervan is het geven van begeleiding (individueel en groep, kampweken) aan kinderen en jongeren met een stoornis in het autistisch spectrum en aanverwante stoornissen.

  Aanbieder

 • Dit Koningskind

  Voor kinderen met een 'sociale beperking' tussen de 13 en 18 jaar organiseert Dit Koningskind een vakantie. De deelnemers aan deze vakantie zitten op het (speciaal) voortgezet onderwijs. Deelnemers zijn veelal jongeren met een autisme spectrum stoornis.

  Aanbieder

 • Het P.L.E.I.N. der Mogelijkheden

  Het P.L.E.I.N. der mogelijkheden is gespecialiseerd in zorg voor kinderen met autisme of een ontwikkelingsstoornis. Het P.L.E.I.N. biedt verschillende vormen van zorg, waaronder het onderwijsplein, het puberplein, het begeleidingsplein en het sportplein. In de toekomst komt daar ook een woonplein bij.

   

  Tijdens de schoolvakanties wordt een vakantie van een week aangeboden. Deze vakantie is elke keer op een andere locatie in Nederland. De vakantieweken zijn bedoeld om te werken aan doelen en aandachtspunten. Tevens leren de kinderen sociale vaardigheden.

  Aanbieder

  • Het P.l.e.i.n. der mogelijkheden
   Adres
   Nijverheidsweg-Noord 40 
   3812 PM  Amersfoort
   Telefoon
   06 -31 00 56 24 / 06 - 31 00 58 62 / 06 - 31 04 19 83 
   Website
   www.hpdm.nl 
 • Melos Actief

  Melos Actief organiseert respijtzorg via vakantie-, weekend- en woensdagmiddagopvang met muziek en buitensport begeleiding. Dit op diverse locaties in Noord-Holland o.a. Amsterdam en Schoorl.

  Aanbieder

  • Melos Actief
   Adres
   Robert Stolzhof 246 
   1628 XA Hoorn
   Telefoon
   06- 23 92 57 46 
   Website
   www.melos.nl 
 • Stichting Empower

  Stichting Empower heeft als doel om het perspectief en de kwaliteit van leven van mensen met een autisme spectrum stoornis en de mensen in hun omgeving te vergroten.

   

  Daarbij worden onder andere sporten, bewegen en een gezonde levensstijl gebruikt als begeleidingsmiddel. Het is mogelijk om enkele uren zorg of begeleiding thuis te krijgen. De stichting biedt daarnaast logeer- en intensieve 24-uursopvang en begeleidt op woonlocaties, voor onder andere studenten. Ten slotte verzorgt de stichting (korte) vakantietrips in binnen- en buitenland.

  Aanbieder

 • Stichting Wigwam

  Het is heerlijk om er met het hele gezin even tussenuit te gaan. Maar met een zoon of dochter met een beperking is het vinden van een leuke vakantiebestemming niet eenvoudig. Speciaal voor deze gezinnen zijn er in het voorjaar en in de zomer Wigwamvakanties op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk.

   

  De wigwamhuisjes zijn volledig aangepast en van alle gemakken voorzien. Enkele keren per week staat een geheel verzorgde avondmaaltijd voor u klaar zodat u met zijn allen heerlijk kunt genieten van een onbezorgde vakantie. 

  Vijf dagen per week is er een avontuurlijk en grensverleggend activiteitenprogramma voor alle kinderen mét en zonder beperking. Élk kind of tiener met een beperking is welkom, hoe intensief de zorg ook is. Tijdens het activiteitenprogramma krijgt het kind een persoonlijk begeleider die geselecteerd wordt op basis van de zorgvraag van het kind. Hierdoor hebben de ouders even tijd voor zichzelf of elkaar!

   

  Aanbieder

 • Vakantiepark Domaine de Puylagorge

  Vakantiepark Domaine de Puylagorge ligt in het mooie natuurgebied La Brenne (departement Indre, Midden Frankrijk). Het is dé plek voor mensen met en zonder een beperking, jong en oud, om onbeperkt te genieten van een vakantie. Op Puylagorge doet iedereen mee, telt iedereen mee.

  Aanbieder

 • Wielewaal

  Stichting Wielewaal organiseert groepsvakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang voor kinderen en volwassenen tot 55 jaar met een beperking. Er zijn activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, een meervoudig complexe beperking, of Autisme Spectrum Stoornis.

  Aanbieder

 • Zorgboerderij De Zegger

  Zorgboerderij de Zegger biedt dagopvang én nachtopvang aan kinderen van 0 - 18 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis (klassiek autisme, stoornis van Asperger, PDD-NOS, McDD).

   

  Zorgboerderij De Zegger wordt gerund door een professioneel team. Het team zorgt samen met een aantal vrijwilligers voor een passende opvang of een complete vakantie.
  In en om De Zegger kunnen kinderen helpen bij de verzorging van de koeien, de paarden en kleinvee. Verder kunnen de kinderen knutselen in de recreatieruimte, hutten bouwen en bij mooi weer worden er ritjes met een koets georganiseerd. 

  De diensten van De Zegger kunnen worden gefinancierd vanuit een PGB (persoonsgebonden budget).

  Aanbieder

1 ander vindt dit ook

Reageer op deze pagina