• AxionContinu

  AxionContinu biedt zorg- en dienstverlening in verschillende woonvormen, waaronder voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet- aangeboren hersenletsel (NAH).

  Aanbieders

 • Careyn

  Careyn telt verschillende locaties voor verzorging en verpleging. In deze ‘zorgcentra’ is het uitgangspunt dat de bewoners zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. De medewerkers van Careyn helpen, verzorgen en ondersteunen waar nodig. De meeste zorgcentra staan midden in de wijk.

   

  Hier vindt u een overzicht van de zorglocaties van Careyn in de provincie Utrecht.  

   

   

  Aanbieder

  • Careyn
   Postadres
   Postbus 900 
   3100 AX Schiedam
   Telefoon
   088-123 99 88 (klantenservice, lokaal tarief) 
   Bereikbaar op
   maandag tot en met vrijdag 8.00 uur tot 17.00 uur 
   Website
   www.careyn.nl 
 • European Care Residences

  In de European Care Residences (ECR) hebben cliënten een zelfstandige woonruimte, met de mogelijkheid hulp en zorg te krijgen, als daar behoefte aan is. Dit betekent dat bewoners van een ECR-appartement niet hoeven te verhuizen naar bijvoorbeeld een verpleeghuis als er meer zorg nodig is. Iedereen kan in een ECR terecht, ongeacht leeftijd of zorgvraag.

  Aanbieder

  • Woonzorgcentrum ECR De Keizershof (Wijk Zuidwest)
   Adres
   Van Vollenhovenlaan 451 
   3527 JK Utrecht
   Telefoon
   (088) 328 00 10 
   E-mail
   dekeizershof@ecr.eu 
   Website
   www.ecr.eu 
 • MEEWoonwinkel

  Op deze website vindt u een overzicht van woningen voor mensen met een beperking. U vindt hier zowel open plaatsen als bewoonde en toekomstige woningen in uw regio.

  Het woonaanbod richt zich op mensen met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, autisme, niet-aangeboren hersenletsel of chronische ziekte. De website biedt een handig zoeksysteem waarbij u gericht kunt zoeken naar woonmogelijkheden. U vindt er zowel het aanbod van zorgaanbieders als van ouderinitiatieven.

  De website van de Woonwinkel vindt u hier.  

 • Reinaerde

  Wie op zoek is naar woonruimte voor mensen met een beperking heeft bij Reinaerde een ruime keus in de regio Utrecht. Er zijn verschillende woonvormen voor mensen met een lichamelijke beperking en mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH). In de onderstaande afdelingen van Reinaerde kunt u bekijken welke woonvorm bij u past.

  Aanbieders

 • Stichting Fokus Exploitatie

  Vrijheid en 'gewoon wonen' met een lichamelijke beperking. Fokus maakt het mogelijk. Fokus verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals aan- en uitkleden, toiletgang en eenvoudige verpleegtechnische handelingen.

   

  Fokus kent geen leeftijdsgrens voor de wachtlijst, maar om daadwerkelijk een Fokuswoning toegewezen te krijgen geldt een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar oud. U kunt in een Fokuswoning wonen met uw partner, gezin en/of huisdieren.

  Bekijk hier hoe u zich kunt aanmelden

   

  Aanbieder

  • Stichting Fokus Exploitatie
   Adres
   Drieharingenstraat 28 
   3511 BJ Utrecht
   Telefoon
   (050) 521 72 00 
   E-mail
   regiokantoor@fokuswonen.nl 
   Bereikbaar op
   werkdagen van 8.30-17.00 uur, vrijdag tot 16.30 uur 
   Website
   www.fokuswonen.nl 
1 ander vindt dit ook

Reageer op deze pagina