Casa Confetti-Lister Centraal Bureau

Een autistische stoornis (ASS), kan het studeren of op kamers wonen belemmeren. Casa Confetti helpt studenten met ASS bij het zelfstandig wonen en studeren.


Casa Confetti is een groepswoning in een studentenflat. Studenten met met ASS-problematiek wonen hier tijdelijk en worden begeleid door Lister. Studenten worden twee jaar ondersteund bij het aanleren van vaardigheden en bij het zelfstandiger worden. Casa Confetti is een Samenwerkingsverband tussen de SSH (Stichting Studenten Huisvesting), UU (Universiteit van Utrecht) en Lister.

De begeleiding vanuit Casa Confetti duurt twee jaar. Na twee jaar stromen de studenten door naar reguliere studentenhuisvesting. Het is mogelijk om dan nog ambulante begeleiding te blijven ontvangen. Deze wordt gegeven door het Ambulant Autisme Team Utrecht. D

Aanmelden voor Casa Confetti kan bij de decaan van de UU. Voor de begeleiding van Casa Confetti is een ASS-diagnose nodig en een indicatie voor individuele begeleiding via een Maatwerkvoorziening. Voor de begeleiding geldt een eigen bijdrage.


Adres
Furkaplateau 15 
3524 ZH  Utrecht
Telefoon
(030) 236 10 70 
E-mail
info@lister.nl  
Website
www.lister.nl 
Locatie op de kaart

Casa Confetti-Lister Centraal Bureau

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   (030) 236 10 70
  • e-mail   info@lister.nl
  • website   www.lister.nl
  • adres   Furkaplateau 15 3524 ZH , Utrecht
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken