SET-Reizen

SET-Reizen is een touroperator gespecialiseerd in het organiseren van begeleide vakanties voor mensen met een handicap. Om de persoonlijke begeleiding of zorg vanuit het begeleiders team gericht te kunnen bieden aan de deelnemers, is het vakantieaanbod van begeleide groepsreizen verdeeld in 3 categorieën.


High Five
High Five is een vakantieaanbod waarin de reizigers 1 op 5 begeleid worden. Het is bedoeld voor reizigers met een licht verstandelijke beperking die mobiel zijn en een hoge mate van zelfredzaamheid hebben, maar net niet zelfstandig op vakantie kunnen gaan.

Support
Support zijn vakanties waar de reizigers in de verhouding 1 op 4 begeleid worden. Het aanbod is bedoeld voor reizigers met een verstandelijke beperking die mobiel en redelijk zelfredzaam zijn, maar niet zelfstandig op vakantie kunnen gaan.

Care
Care is een vakantieprogramma waar meer (medische) zorg en/of hulp geboden wordt aan de reizigers met een verstandelijke beperking. Ook voor autisme, diabetes, visueel- of lichamelijk beperkten. Afhankelijk van de zorgvraag worden reizigers tijdens deze vakantie 1 op 4, 1 op 3, 1 op 2 of 1 op 1 begeleid.

De vakanties worden begeleid door enthousiaste reisbegeleiders/vrijwilligers die zorg dragen voor de persoonlijke aandacht, verzorging, eventuele medicatie en zakgeld, de gezellige sfeer en daarnaast voor een leuk en ontspannen vakantie-programma. 


Adres
Postbus 21203  
3001 AE  Rotterdam
Telefoon
010-215 02 48 
E-mail
info@set-reizen.nl  
Website
www.set-reizen.nl 
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken