Bewegen

kies uw wijk
Bewegen

In de stad wordt veel georganiseerd om mensen te laten bewegen. Hieronder staat twee organisaties met een overzicht van alle activiteiten die met bewegen en sporten te maken hebben. Doe Mee in Utrecht richt zich op alle leeftijden en De Derde Helft richt zich op ouderen. 

 • De Derde Helft place

  De Derde Helft is een samenwerking tussen het Ouderenfonds en sportverenigingen. Tijdens De Derde Helft organiseren sportverenigingen in samenwerking met ouderen activiteiten in hun clubhuis of kantine, zoals dansavondjes, computerles, yoga, stand up comedy- en literatuuravonden. Op de website van het Ouderenfonds kunt u vinden welke activiteiten er worden georganiseerd bij de sportvereniging bij u in de buurt.   Website
  https://ouderenfonds.nl/activiteit/dederdehelft/ 
 • Doe Mee in Utrecht place

  Doe Mee in Utrecht brengt Utrecht in beweging. Zij helpt jeugd, volwassenen en ouderen op weg bij alles wat met sporten en bewegen te maken heeft. Doe Mee in Utrecht is actief op diverse locaties in de stad, zoals sportcomplexen en buurthuizen.

  Op de website kunt u een uitgebreid overzicht vinden van de sportactiviteiten die bij u in de buurt worden georganiseerd. U kunt de gewenste activiteit ook direct via de website boeken. 

  Ziet u er tegen op om zonder gezelschap te sporten? Een vrijwilliger kan als coach én als maatje helpen om deze drempel weg te nemen.  E-mail
  info@in-utrecht.nl 
  Website
  https://www.doemeeinutrecht.nl/ 
Organisaties bij u in de buurt
Zoeken
Thema
Subthema

Doe Mee in Utrecht

Bekijk de pagina op UGids
 • telefoon  
 • e-mail   info@in-utrecht.nl
 • website   https://www.doemeeinutrecht.nl/
 • adres   ,
place
Organisaties buiten de wijk
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.