Persoonlijke ontwikkeling / Zingeving

kies uw wijk

Soms gebeuren er dingen in uw leven die niet gaan zoals u zou willen. Laat u anderen over uw grenzen gaan? Durft u geen nee te zeggen? Of heeft u het gevoel niet gelukkig te zijn? Dit zijn allemaal vragen waar u hulp bij kunt krijgen. Door aan de slag te gaan met uw persoonlijke vragen, werkt u aan uw persoonlijke ontwikkeling.

 • U Centraal, groepen en cursussen place

  Samen aan een oplossing werken is beter dan alleen. Daarom organiseert U Centraal voorlichtingsbijeenkomsten, cursussen en gespreksgroepen over diverse thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, omgaan met geld en de zorg voor uw naaste.  Adres
  Pieterskerkhof 16 
  3512 JR Utrecht
  Telefoon
  030 - 2361770 
  E-mail
  groepen@u-centraal.nl 
  Website
  http://www.u-centraal.nl/cursussen/ 
 • Zin in Utrecht place

  Voor zingevingsvragen kunt u terecht bij Zin in Utrecht. Zij bieden op verschillende manieren ondersteuning aan. Door vrijwilligers en professionele geestelijke verzorgers. De vrijwilligers zijn vaak een maatje als het gaat om vragen waar u in het leven tegen aan kunt lopen. U kunt hierbij denken aan vragen als: Waar gaat het leven om? Hoe kan ik (weer) gelukkig worden? Bij rouwverwerking kunt u gesprekken hebben met een geestelijk verzorger.

  Gesprekken worden vooralsnog (grotendeels) vergoed op basis van subsidie.

  Voor meer informatie over het aanbod en welke kosten er aan verbonden zijn vindt u terug op hun website. 

     Telefoon
  030 662 68 14 
  E-mail
  info@zininutrecht.nu 
  Website
  www.zininutrecht.nu 
  Bekijk de organisatie
 • GeluksBV - GeluksCafés place

  GeluksCafés is een initiatief voor jongeren / studenten (17-30 jaar). Op wisselende, inspirerende locaties in de stad, met een hapje en een drankje is er eerst ruimte voor ontmoeting. In gesprek gaan met elkaar en werken aan inzicht en handelingsperspectief voor meer veerkracht, geluk en gezondheid staan centraal. De werkvormen zijn inspirerend, creatief en interactief. Er zijn iedere maand GeluksCafé Maandbijeenkomsten en daarnaast is er in het voor- en in het najaar een 6-wekenreeks waarin iedereen intensiever met elkaar aan de slag gaat.
  Meer informatie en het aanmelden verloopt via de website.

     E-mail
  welkom@geluksbv.nl  
  Website
  https://geluksbv.nl 
Organisaties bij u in de buurt
Zoeken
Thema
Subthema
place
Organisaties buiten de wijk
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.