Amerpoort

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is de missie van Amerpoort. Samen met medewerkers, familie, vrijwilligers, buren, partners en kennisinstituten bieden zij cliënten de mogelijkheid mee te doen aan het dagelijkse leven en hun bijdrage te leveren aan de samenleving. Amerpoort begeleidt cliënten bij wonen, werken, dagbesteding, logeren en vrije tijd. Er is een gevarieerd aanbod van diensten op vele locaties. Elk met zijn eigen kleur, sfeer, geschiedenis en met ruimte voor verschillende levensbeschouwingen.


Amerpoort biedt mensen met een verstandelijke beperking woonvormen die aansluiten bij hun individuele behoeften. Met ondersteuning die voldoet aan de vraag van de cliënt. Zo kan iedere cliënt wonen op een plek die het best bij hem past.
Omdat ieder mens anders is en andere behoeftes heeft, heeft Amerpoort een grote verscheidenheid aan woonvormen. Er zijn woningen op een beschut terrein, midden in de stad of in een dorp. Elke woning sluit aan op de zorg- of begeleidingsvraag van de cliënt. Of iemand nu 24uurs zorg nodig heeft of twee keer in de week een gesprek. Een overzicht van de woonmogelijkheden van Amerpoort vindt u hier.


Adres
Nieuwenoordlaan 12 
3744 PA Baarn
Telefoon
035 647 5555 
E-mail
info@amerpoort.nl 
Website
www.amerpoort.nl 
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken