Coffeemania By Boogh

Coffeemania By Boogh is een koffiebar waar iedereen zich meteen thuis voelt. Vanwege de heerlijke koffie, smakelijke lunch en huisgemaakte taarten, maar ook vanwege de sociale instelling van het bedrijf. Bij deze koffiebar worden onder andere mensen begeleid met ASS (Autistisch Spectrum Stoornis), hersenletsel (NAH) of een chronische ziekte. Het gaat bij Coffeemania By Boogh om het doorstromen naar een passende invulling van de werkweek, dat kan zowel onbetaald als betaald werk zijn.


Coffeemania By Boogh is op zoek naar mensen die weer aan de slag willen of hun arbeidsmogelijkheden willen herontdekken. De werkzaamheden zijn divers, van voorraadbeheer, serveren, boodschappen doen en bezorgen van maaltijden tot schoonmaak, afwas en diverse keukenwerkzaamheden. Er wordt bij Coffeemania By Boogh altijd gekeken naar mogelijkheden, waardoor vaardigheden worden versterkt en competenties verworven. Waar het bovenal om gaat is dat ieder naar eigen vermogen en met plezier werkt.

Werken bij Coffeemania By Boogh is een mogelijkheid om verder te komen. Het betreft niet-betaald werk. De voorwaarden zijn dat medewerkers geen ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) ondersteuning nodig hebben, er verzorgd uitzien, in staat zijn tot zelfreflectie en minimaal drie maanden beschikbaar zijn. Ook moet er sprake zijn van een opdrachtgever zoals de gemeente, het UWV of een werkgever. De financiering kan op verschillende manieren vorm gegeven worden.


Adres
Amerikalaan 199 
3526 VD Utrecht
Telefoon
06-10439934 
E-mail
CoffeemaniaByBoogh@Boogh.nl 
Website
www.boogh.nl 
Locatie op de kaart

Coffeemania By Boogh

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   06-10439934
  • e-mail   CoffeemaniaByBoogh@Boogh.nl
  • website   www.boogh.nl
  • adres   Amerikalaan 199 3526 VD, Utrecht
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken