Reinaerde Autismeteam

Het Autismeteam werkt voor kinderen en volwassenen met een autisme spectrum stoornis én hun directe omgeving; ouders, gezinsleden, begeleiders, leerkrachten en andere hulpverleners die betrokken zijn bij de dagelijkse zorg en ondersteuning.


Voor vragen op het gebied van communicatie, gedrag, zindelijkheid, zintuiglijke waarneming of eten en drinken bij mensen met een Autisme Spectrum Stoornis kan een beroep worden gedaan op het Autismeteam van Reinaerde.

Het Autismeteam levert maatwerk voor individuele cliënten door een veelzijdig antwoord te geven op soms complexe hulpvragen. De adviezen op maat geven de cliënt en/of de omgeving handvatten om situaties te veranderen.

Het Autismeteam is één van de expertiseteams die werken vanuit het Diagnostisch Centrum Reinaerde. Het team werkt multidisciplinair en bestaat uit een arts, gedragskundigen, logopedisten, coaches en een ergotherapeut die actuele kennis hebben van autisme. Daarnaast wordt extern samengewerkt met het UMC Utrecht en neemt het Autismeteam deel aan het Samenwerkingsverband Autisme Midden- Nederland (SAMN).


Adres
Orinocodreef 21 
3563 ST  Utrecht
Telefoon
030 - 28 752 15 
E-mail
infoCDB@reinaerde.nl 
Website
https://www.reinaerde.nl/zorg/autismeteam/ 
Locatie op de kaart

Reinaerde Autismeteam

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   030 - 28 752 15
  • e-mail   infoCDB@reinaerde.nl
  • website   https://www.reinaerde.nl/zorg/autismeteam/
  • adres   Orinocodreef 21 3563 ST , Utrecht
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken