Reinaerde - Kinderdagcentrum Skippy

Skippy is een kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking of meervoudige beperking.


De dagbesteding bij Skippy sluit aan bij de praktische en sociale vaardigheden van het kind. Communicatie staat hierbij centraal. Door regelmaat, structuur en intensieve begeleiding ontwikkelen kinderen zich. Ieder kind in zijn eigen tempo en naar zijn eigen mogelijkheden.

Bij Skippy werken professionele begeleiders met ervaring in het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen.
Elke groep op het kinderdagcentrum heeft zijn eigen accenten in de begeleiding en zijn eigen sfeer. Er wordt gewerkt met een vast dagprogramma waarin zowel individuele als groepsactiviteiten aan bod komen. Spelenderwijs wordt het kind gestimuleerd.

Er wordt multidisciplinair gewerkt. Deskundigen zoals een fysiotherapeut, arts, gedragskundige, ergotherapeut en logopedist werken, indien noodzakelijk, met de begeleiders zorgvuldig en uitgebreid aan de ontwikkeling van het kind. Met ouders worden afspraken gemaakt en vastgelegd in een ondersteuningsplan. In kleine groepen wordt volgens een vast dagprogramma methodisch gewerkt op basis van de afspraken uit het individuele ondersteuningsplan.

Skippy is onderdeel van Reinaerde. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met het loket van Reinaerde


Adres
Van Anrooylaan 1 a  
3438 TX  Nieuwegein
Telefoon
030 287 52 10 
E-mail
loket@reinaerde.nl  
Website
www.reinaerde.nl  
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken