Stichting Samen Ontspannen (SSO)

Stichting Samen Ontspannen (SSO) is een stichting die zich inzet voor mensen met een beperking. De doelstelling van de SSO is om mensen met een lichamelijke, zintuiglijke en/of verstandelijke beperking te kunnen laten wintersporten. Dit gebeurt door het aanbieden van wintersportreizen voor mensen van 18 + op basis van gelijkwaardigheid, ongeacht de mate van beperking. Elk jaar worden er reizen naar Oostenrijk georganiseerd met een verblijf in een aangepast hotel.


Er worden drie vormen van alpine-skiën geboden, variërend van zelfstandig skiën tot skiën onder begeleiding met hulpmiddelen:

  • Bi-Unique (Zit-ski)
  • Snow-cart
  • Individueel skiën onder begeleiding.

Voor het succesvol organiseren van de vier wintersportreizen kan SSO beschikken over een groep ervaren vrijwilligers, van 18 jaar en ouder, die in eigen tijd en tegen betaling van een eigen bijdrage deze wintersportreizen mogelijk maken. Deze begeleiders zijn goede skiërs en/of langlaufers. De begeleiding is in de meeste gevallen één op één. Voor deelname aan de reis is het van belang dat de deelnemers in staat zijn de persoonlijke verzorging in grote mate zelf te doen.


Adres
Utrechtseweg 48 
1381 GP Weesp
Telefoon
0294 417 311 
E-mail
info@samenontspannen.nl 
Website
www.samenontspannen.nl 
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken