• Sorteergroep U Centraal

  Bij een Sorteergroep gaat u zelf aan de slag. U leert hoe u uw post kunt sorteren en opbergen in een overzichtelijke  map: de (gratis) U map. De U map maakt het gemakkelijker om uw administratie bij te houden.

  U kunt gratis terecht bij een Sorteergroep als u in de gemeente Utrecht woont. Lees meer over de Sorteergroep en bekijk het overzicht van de locaties waar een groep bij elkaar komt.

  Aanbieder

 • Cursus Grip op financiën

  De cursus Grip op financiën is bedoeld om meer controle te krijgen op inkomsten en uitgaven. U leert door te oefenen: hoeveel geld komt er binnen en hoeveel geeft u uit? U krijgt informatie en tips en leert ook van de ervaringen van uw medecursisten. De cursus is gratis.

  Lees meer over de cursus en de wijze van aanmelden op Grip op financiën.

  Aanbieder

 • Cursus Voor 't zelfde geld

  Voor 't zelfde geld is speciaal gemaakt voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen. Tijdens de cursus leert u uw administratie op orde brengen en houden.

  U krijgt een werkmap waarin verschillende thema's aan bod komen. Bijvoorbeeld hoe orden ik mijn administratie, wat doe ik met onverwachte uitgaven, hoe werkt internetbankieren? 
  Kijk voor meer informatie en aanmelding op Cursus Voor 't zelfde geld.

  Aanbieder

4 anderen vinden dit ook

Reageer op deze pagina