De Geldzaak

kies uw wijk

Een gebeurtenis als werkloos worden of scheiden van je partner heeft altijd gevolgen voor je financiële huishouding. Maar ook vrolijke gebeurtenissen hebben een financiële kant, denk aan op kamers gaan of een kind krijgen. In De Geldzaak kun je gratis je kennis over je eigen financiële mogelijkheden vergroten.

Zelf aan de slag
Wil je schulden voorkomen en (weer) slim met je geld omgaan? Kom dan eens langs bij De Geldzaak: een plek in de stad waar je zelf (online) aan de slag gaat met je geldzaken. Je checkt bijvoorbeeld of je inkomen klopt en of je wel gebruikmaakt van voorzieningen waar je recht op hebt. Je maakt een budgetoverzicht of verzamelt tips om te bezuinigen. Er is iemand die meekijkt en advies kan geven. Geen intake, geen dossieropbouw, maar een plek waar je gratis, eenmalig of vaker, met financiële vragen terecht kunt. Bekijk hierna de flyer.

Voor een bezoek aan De Geldzaak kun je elke dinsdag tussen 15.30 en 17.30 uur terecht in Bibliotheek Neude. Door de coronamaatregelen is de bereikbaarheid van De Geldzaak tijdelijk aangepast. Kijk op de site van de bibliotheek; je kunt je vraag voorleggen via mail, app of een contactformulier.

download de flyer van de Geldzaak

 

Deze pagina heeft mij geholpen

alt alt alt

Reageer op deze pagina

X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids