De Geldzaak

kies uw wijk

Een gebeurtenis als werkloos worden of scheiden van je partner heeft altijd gevolgen voor je financiële huishouding. Maar ook vrolijke gebeurtenissen hebben een financiële kant, denk aan op kamers gaan of een kind krijgen. In De Geldzaak kun je gratis de kennis over je eigen financiële mogelijkheden vergroten.

Zelf aan de slag
Wil je schulden voorkomen en (weer) slim met je geld omgaan? Kom dan eens langs bij De Geldzaak: een plek in de stad waar je zelf (online) aan de slag gaat met je geldzaken. Je checkt bijvoorbeeld of je inkomen klopt en of je wel gebruikmaakt van voorzieningen waar je recht op hebt. Je maakt een budgetoverzicht of verzamelt tips om te bezuinigen. Er is iemand die meekijkt en advies kan geven. Geen intake, geen dossieropbouw, maar een plek waar je gratis, eenmalig of vaker, met financiële vragen terecht kunt. Bekijk hierna de flyer.

Naast de mogelijkheid om een afspraak te maken, kun je voor een bezoek aan De Geldzaak elke dinsdag (behalve tijdens de zomervakantie) tussen 16.00 en 18.00 uur terecht in de Centrale Bibliotheek aan de Oudegracht.

In de periode van 16 juli t/m 26 augustus organiseert de bibliotheek Utrecht onder de noemer 'Zomercafé' een aantal bijeenkomsten voor volwassenen in Hoograven, Kanaleneiland en Overvecht. Download het zomerprogramma van augustus.

download hier de flyer van de Geldzaak 

Chat met u-Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken