Jellinek Preventie en Polikliniek

Jellinek is een centrum voor verslavingszorg. Jellinek biedt preventie tot aan topklinische behandeling en outreachende zorg.

Jellinek heeft de kennis, expertise en ervaring rondom alle vormen van verslaving. Zij biedt advies, voorlichting en hulp aan iedereen met een vraag over verslaving, gewenning of gebruik, ook bij lichtere problematiek. Ook zijn er programma’s voor naasten van verslaafden.

Voor een behandeling bij Jellinek heeft u een verwijzing nodig. U kunt daarvoor het beste contact opnemen met uw huisarts. Uw huisarts bespreekt samen met u of u binnen de huisartsenpraktijk geholpen kunt worden of dat u in aanmerking komt voor behandeling bij Jellinek.
Bij Jellinek krijgt u een behandelplan op maat. U krijgt de zorg en begeleiding die u nodig heeft en die past bij uw situatie. Zo wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met uw werk, eventuele partner of gezin en andere belangrijke zaken.
Jellinek is werkzaam op meerdere locaties en werkt samen met andere partners in zorg en welzijn. Ook biedt Jellinek online hulpprogramma’s die u thuis kunt volgen.Adres
Arthur van Schendelstraat 800 
3511 ML Utrecht
Telefoon
088 16 16 200 
Website
www.jellinek.nl 
Locatie op de kaart

Jellinek Preventie en Polikliniek

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   088 16 16 200
  • e-mail  
  • website   www.jellinek.nl
  • adres   Arthur van Schendelstraat 800 3511 ML, Utrecht
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.