Kindertelefoon

Kinderen of jongeren die worden gepest, met problemen thuis, ruzie met vrienden of die zich rot voelen, kunnen bellen of chatten met De Kindertelefoon. Op de website staan verschillende onderwerpen die al antwoorden kunnen bieden. De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren tussen de 8 en 18 jaar.


Chatten en bellen kan elke dag van 11.00 tot 21.00 uur.
Bel: 0800-0432 (gratis).
Chat: via de chatbutton op de site.

De Kindertelefoon vindt respect voor kinderen heel belangrijk. Ieder kind moet namelijk kunnen praten over een probleem. Maar zij vraagt van kinderen om ook respectvol met hen om te gaan. Het is niet de bedoeling De Kindertelefoon te gebruiken voor verveling, voor ongein of gescheld.

De Kindertelefoon is een organisatie met een grote groep vrijwilligers die het belangrijk vinden dat er een plek is waar kinderen en jongeren in vertrouwen kunnen praten over een probleem en waar zij advies, informatie en ondersteuning kunnen krijgen. Alle vrijwilligers volgen eerst een training waarin ze leren hoe ze met kinderen en jongeren kunnen praten via de telefoon en chat, met wat voor problemen de kinderen en jongeren kunnen zitten en hoe ze samen kunnen nadenken over een oplossing


Postadres
Lucasbolwerk 7  
3512 EG  UTRECHT
Telefoon
0800-0432 (gratis) 
E-mail
utrecht@kindertelefoon.nl 
Website
www.kindertelefoon.nl 
Locatie op de kaart

Kindertelefoon

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   0800-0432 (gratis)
  • e-mail   utrecht@kindertelefoon.nl
  • website   www.kindertelefoon.nl
  • adres   ,
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met u-Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken