Zonnebloem vakanties

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al meer dan 70 jaar. Zij brengen ze bij elkaar. Staan voor ze klaar. En zetten alles op alles om mensen met een handicap ook een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat hen betreft nooit een belemmering te zijn. Ze willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.

Naast verschillende activiteiten, organiseert de Zonnebloem diverse aangepaste vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo vaart het schip, MPS de Zonnebloem, het hele jaar lang door Duitsland, Nederland en België. Daarnaast organiseren Zonnebloemafdelingen in heel het land kleinschalige vakanties in Nederland. Dit geldt ook voor de Zonnebloemafdeling Utrecht-Stad die komend najaar zo’n vakantie realiseert. Liever zelfstandig op pad? Kijk dan eens naar de aangepaste vakantiewoning. Keuze genoeg en voor elk wat wils.

Vaarvakanties
Een comfortabelere manier om Duitsland, België of Nederland te ontdekken dan vanaf MPS de Zonnebloem is er niet. U kunt al het moois vanuit uw hut, de salon en het restaurant op uw gemak voorbij zien glijden. Bekijk hier de vaarvakanties

Afdelingsvakanties
Uitwaaien op het strand, een citytrip of de natuur opsnuiven? Zonnebloemafdelingen organiseren zelf kleinschalige vakanties in Nederland op basis van de wensen van jou als deelnemer.
Bekijk hier de afdelingsvakanties

Vakantiehuis
Een paar dagen ertussenuit. Tot rust komen in een bosrijke omgeving. Samen met vrienden of familie. Het kan in het aangepaste vakantiehuis in Loenen: een vakantiewoning, aan de rand van de Veluwe! Bekijk hier het vakantiehuis.Adres
Dirk Blaakstraat 15 
3214 DB Zuidland
Telefoon
076 564 64 64  
E-mail
info@zonnebloem.nl 
Bereikbaar op
werkdagen van 8.30-17.00 uur 
Website
www.zonnebloem.nl 
Locatie op de kaart

Zonnebloem vakanties

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon  
  • e-mail  
  • website  
  • adres   ,
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.