Regiotaxi Utrecht

Wilt u gebruik maken van een van de vervoersmogelijkheden maar heeft u geen indicatie? Neem dan contact op met het WMO-loket van de gemeente.

Regiotaxi Utrecht is openbaar vervoer van deur tot deur voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen. Dus ook voor mensen die gebruikmaken van een rolstoel of scootmobiel. Voor het vervoer worden personenauto’s en (rolstoel)busjes ingezet. Regiotaxi Utrecht rijdt iedere dag in de Regio Utrecht. Hieronder vallen de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vianen en Zeist.

Met Regiotaxi Utrecht reist u comfortabel voor het voordelige openbaar vervoertarief: per rit een instaptarief en een tarief per OV-zone. De taxi’s rijden tussen 06.00 en 24.00 uur. Een rit bestellen gaat gemakkelijk per telefoon of internet. Een rolstoel, scootmobiel of rollator kan mee, net als een blindengeleide- of hulphond. Heeft u een OV-begeleiderskaart, dan kunt u een begeleider gratis laten meereizen. Met een vervoerpas gaat de bestelling sneller en kunt u ook via internet ritten aanvragen.

Bij Regiotaxi Utrecht betaalt u per rit een instaptarief en een tarief per OV-zone. Het instaptarief is gelijk aan de prijs die u betaalt voor één zone.

Regiotaxi Utrecht maakt onderscheid tussen OV-reizigers en Wmo-reizigers (reizigers met een indicatie vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning). Wanneer u een wmo indicatie heeft betaalt u geen eigen bijdrage voor het gebruik van de regiotaxi. U betaalt dus alleen voor de gemaakte kilometers.

Zie voor alle tarieven en overige informatie: http://www.regiotaxiutrecht.nl/homeTelefoon
088 002 54 00 voor bestellen taxi, 088 002 54 44 voor overige informatie 
Website
www.regiotaxiutrecht.nl 
Locatie op de kaart

Regiotaxi Utrecht

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   088 002 54 00 voor bestellen taxi, 088 002 54 44 voor overige informatie
  • e-mail  
  • website   www.regiotaxiutrecht.nl
  • adres   ,
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken