Regiotaxi Utrecht

Wilt u gebruik maken van een van de vervoersmogelijkheden maar heeft u geen indicatie? Neem dan contact op met het Wmo-loket van de gemeente.

Regiotaxi Utrecht is openbaar vervoer van deur tot deur voor iedereen die zelfstandig of met begeleiding kan reizen. Dus ook voor mensen die een rolstoel of scootmobiel gebruiken. Er rijden personenauto’s en (rolstoel)busjes. Regiotaxi Utrecht rijdt iedere dag in de Regio Utrecht. Dit zijn de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Utrecht, Vianen en Zeist.

Met Regiotaxi Utrecht reist u voor een kilometertarief. U kunt bij het reserveren  de ritprijs en het aantal kilometers van uw rit opvragen. De taxi’s rijden tussen 6.00 en 24.00 uur. Een rit bestellen gaat gemakkelijk per telefoon of internet. Een rolstoel, scootmobiel of rollator kan mee, net als een blindengeleide- of hulphond. Heeft u een OV-begeleiderskaart, dan kunt u een begeleider gratis laten meereizen. Met een vervoerpas gaat de bestelling sneller en kunt u ook via internet ritten aanvragen.

Regiotaxi Utrecht maakt verschil tussen OV-reizigers en Wmo-reizigers (reizigers met een indicatie vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning). Met een wmo indicatie betaalt u geen eigen bijdrage voor de regiotaxi. U betaalt dus alleen voor de gemaakte kilometers.

Zie voor alle tarieven en overige informatie: http://www.regiotaxiutrecht.nl/homeTelefoon
088 002 54 00 voor bestellen taxi, 088 002 54 44 voor overige informatie 
Website
www.regiotaxiutrecht.nl 
Locatie op de kaart

Regiotaxi Utrecht

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   088 002 54 00 voor bestellen taxi, 088 002 54 44 voor overige informatie
  • e-mail  
  • website   www.regiotaxiutrecht.nl
  • adres   ,
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken