Reinaerde Centrum voor diagnostiek en behandeling

Het Centrum voor diagnostiek en behandeling van Reinaerde is gespecialiseerd in het onderzoeken van, het geven van advies en het behandelen van kinderen, jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsachterstand, beperking of gedrag dat moeilijk te begrijpen is.


Reinaerde Centrum voor diagnostiek en behandeling is gespecialiseerd in het onderzoeken van kinderen, jongeren en volwassenen met een ontwikkelingsachterstand, beperking of gedrag dat moeilijk te begrijpen is. Hier krijgen zij en hun familieleden antwoord op vragen waar zij in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen. Vragen als: hoe ziet de toekomst van mijn kind eruit? Waarom fladdert mijn dochter zo met haar handen en kan ik vaak geen contact met haar krijgen? Waarom reageer ik op een bepaalde manier? Hoe kan ik bepaald gedrag veranderen?

De diensten van het Centrum voor diagnostiek en behandeling zijn niet alleen bestemd voor mensen die ondersteuning en zorg van Reinaerde krijgen, maar ook voor mensen die niet bekend zijn met Reinaerde.


Adres
Orinocodreef 21 
3563 ST  Utrecht
Telefoon
030 28 75 210 
E-mail
infoCDB@reinaerde.nl 
Website
www.reinaerde.nl/  
Locatie op de kaart

Reinaerde Centrum voor diagnostiek en behandeling

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   030 28 75 210
  • e-mail   infoCDB@reinaerde.nl
  • website   www.reinaerde.nl/
  • adres   Orinocodreef 21 3563 ST , Utrecht
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met U Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken