Zin in Utrecht

Waarom overkomt mij dit? Hoe moet ik nu verder? Waar gaat het leven om? Hoe kan ik (weer) gelukkig worden? Zin in Utrecht biedt geestelijke ondersteuning aan mensen die dit soort vragen hebben. Vragen die opkomen als u een dierbare verliest, een relatie of een baan. Of als u zelf ziek blijkt te zijn of geconfronteerd wordt met ziekte in uw naaste omgeving. Maar ook als u het gevoel hebt 'anders' te zijn en u moeilijk aansluiting vindt bij andere. Misschien heeft u spirituele vragen en verlangens waarop u geen bevredigende antwoorden kunt vinden.


In deze situaties kan het helpen om in gesprek te gaan met iemand die onvoorwaardelijk luistert en u helpt om (weer) grip te krijgen op uw eigen leven. De geestelijk verzorgers van Zin in Utrecht zijn er voor iedereen. Zij ondersteunt vanuit verschillende levensbeschouwelijke achtergronden; katholiek, humanistisch, protestants, boeddhistisch en islamitisch. Zin in Utrecht is betrokken bij de diverse buurtinitiatieven in de wijken van Utrecht.

Daarnaast verzorgt Zin in Utrecht cursussen en trainingen aan professionals en vrijwilligers in zorg en welzijn rondom de thema's geestelijke weerbaarheid, spiritualiteit en presentie.

Gesprekken worden vooralsnog (grotendeels) vergoed op basis van subsidie.


Telefoon
030-6626814 
E-mail
info@zininutrecht.nu 
Website
www.zininutrecht.nu 
Locatie op de kaart

Zin in Utrecht

Bekijk de pagina op UGids
  • telefoon   030-6626814
  • e-mail   info@zininutrecht.nu
  • website   www.zininutrecht.nu
  • adres   ,
X
 

U wilt iets bekijken dat wordt aangeboden in een andere wijk.

Wilt u verder gaan, zet dan het wijkfilter uit.

Chat met u-Gids

Wil je toch eerder contact opnemen? Je kan dan een van de volgende kanalen gebruiken