• Boogh Arbeidsre-integratie

  Boogh Arbeidsre-integratie is een gespecialiseerd re-integratiebedrijf voor mensen met hersenletsel, een lichamelijke beperking, chronische ziekte, burn-out of een autisme spectrumstoornis met normale begaafdheid. Boogh begeleidt in verzuim en re-integratie van werk naar werk en van geen werk naar werk. Boogh Arbeidsre-integratie maakt onderdeel uit van Stichting Boogh.

  Aanbieder

 • Boogh Utrecht De Paraplu

  Boogh Utrecht de Paraplu is een welzijnsorganisatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of chronische ziekte uit de stad en de provincie Utrecht. Het doel van de organisatie is bevordering van sociale contacten en maatschappelijke deelname. Daarnaast is Boogh Utrecht de Paraplu een ontmoetingscentrum voor bewoners van de wijken Transwijk en Kanaleneiland.

   

  In samenwerking met o.a. Resto VanHarte, Al Amal en Doenja worden diverse activiteiten aangeboden.

  Het aanbod van Boogh Utrecht de Paraplu omvat:

   

   

  • Ontmoetingsgroepen
  • Activiteitengroepen
  • Cursussen
  • Voorlichtingsactiviteiten
  • Recreatieve activiteiten

  Aanbieders

 • Coffeemania By Boogh

  Coffeemania By Boogh is een koffiebar waar iedereen zich meteen thuis voelt. Vanwege de heerlijke koffie, smakelijke lunch en huisgemaakte taarten, maar ook vanwege de sociale instelling van het bedrijf. Bij deze nieuwe, gezellige koffiebar worden onder andere mensen begeleid met een chronische ziekte, hersenletsel (NAH) of ASS (Autistisch Spectrum Stoornis). Het gaat bij Coffeemania By Boogh om het doorstromen naar een passende invulling van de werkweek, dat kan zowel onbetaald als betaald werk zijn.

  Coffeemania By Boogh is op zoek naar mensen die weer aan de slag willen of hun arbeidsmogelijkheden willen herontdekken. De werkzaamheden zijn divers, van voorraadbeheer, serveren, boodschappen doen en bezorgen van maaltijden tot schoonmaak, afwas en diverse keukenwerkzaamheden. Er wordt bij Coffeemania By Boogh altijd gekeken naar mogelijkheden, waardoor vaardigheden worden versterkt en competenties verworven. Waar het bovenal om gaat is dat ieder naar eigen vermogen en met plezier werkt.

  Werken bij Coffeemania By Boogh is een mogelijkheid om verder te komen. Het betreft niet-betaald werk. De voorwaarden zijn dat medewerkers geen ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) ondersteuning nodig hebben, er verzorgd uitzien, in staat zijn tot zelfreflectie en minimaal drie maanden beschikbaar zijn. Ook moet er sprake zijn van een opdrachtgever zoals de gemeente, het UWV of een werkgever. De financiering kan op verschillende manieren vorm gegeven worden (zoals trajectprijs, indicatie, verzekering).  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Coffemania By Boogh. 

  Aanbieder

 • Dagcentrum Utrecht Oost (DUO)

  Dagcentrum Utrecht Oost (D.U.O.) is een kleinschalig dagcentrum voor ouderen in Utrecht en 't Goy. Het dagcentrum biedt plaats aan een aantal bezoekers per dag. Senioren die thuis erg geïsoleerd leven met een lichamelijke beperking of dementie zoeken er één of meerdere keren per week de gezelligheid op.

  Aanbieder

 • Emma at Work

  Emma at Work bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan, flexibele of vaste baan.

  Het doel is werkervaring opdoen zodat de kansen op een zelfstandig (financieel) onafhankelijk leven op latere leeftijd worden vergroot. Emma at Work probeert voor iedere jongere die zich inschrijft een werkplek te vinden die past bij zijn of haar medische achtergrond en fysieke mogelijkheden. De jongeren behoeven net als iedere andere nieuwe werknemer begeleiding maar kunnen zelfstandig functioneren. Het opleidingsniveau is van VMBO tot universitair.

  Aanbieder

 • Je kunt meer

 • Reinaerde

  Reinaerde biedt een groot aantal werkplekken in de (omgeving van) stad Utrecht. Hier kunnen mensen met een beperking dagelijks terecht voor zinvolle dagbesteding.

  Aanbieder

 • Zorgboerderij Griftenstein & Zorg

  Griftenstein & Zorg is een zorgboerderij in De Bilt, gehuisvest in een pensionstal voor paarden. De zorgboerderij is een fijne plek voor mensen van alle leeftijden die begeleiding nodig hebben of een nuttige dagbesteding zoeken.

  Aanbieder

1 ander vindt dit ook

Reageer op deze pagina