• Chill4U

  Chill4U organiseert onvergetelijke weekenden en vakanties voor kinderen en jongeren van 7 tot en met 17 jaar met een PGB. Zij richt zich op kinderen met een verstandelijke beperking, autisme of ADHD.

   

  Chill4U biedt:

  • Een mooie ruime accommodatie waar de kinderen en jongeren de ruimte in en om het huis hebben.
  • Een rustige omgeving in een Drents dorp.
  • Veel buitenactiviteiten waaronder mountainbike tours, kano varen, ‘berg’ beklimmen, sport en spel, zwemmen, survivaltochten en nog veel meer.

  Elke zomer organiseert Chill4U een vakantieweek. Een week lang ontspanning door inspanning, zoveel mogelijk afgestemd op interesses, wensen en mogelijkheden van de kinderen en jongeren. Deze vakantieweek is vaak in het buitenland (bijvoorbeeld Frankrijk, Tsjechië of Hongarije).

   

  Aanbieder

  • Chill4U
   Adres
   Elperstraat 16 
   9443 TL  Schoonloo
   Telefoon
   06 309 888 13 / 06 398 912 77 
   Website
   www.chill4u.nl/ 
 • Dit Koningskind

  Dit Koningskind geeft voorlichting en advies over individuele vakantiemogelijkheden voor (gezinnen van) mensen met een beperking en helpt de mogelijkheden daarvoor te creëren.

   

  Voor deelnemers onder de 15 jaar met een verstandelijke beperking organiseert Dit Koningskind een speciale vakantie. De kinderen en jongeren zijn over het algemeen zeer moeilijk lerend en hebben veel begeleiding of verzorging nodig. Omdat de deelnemers zeer verschillend zijn en veel aandacht nodig hebben gaan er in verhouding veel begeleiders mee. Ook voor volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking organiseert Dit Koningskind vakanties. 

   

  Aanbieder

 • Stichting Elisabeth Ruiterkampen (STER)

  Stichting Elisabeth Ruiterkampen organiseert geïntegreerde ruiterkampen voor kinderen, jongeren en volwassenen, al dan niet met een lichamelijke-, zintuiglijke- of verstandelijke beperking. De stichting wil ruiters met en ruiters zonder beperking gezamenlijk een leuke paardrijvakantie laten beleven.

  Aanbieder

 • Stichting Wigwam

  Het is heerlijk om er met het hele gezin even tussenuit te gaan. Maar met een zoon of dochter met een beperking is het vinden van een leuke vakantiebestemming niet eenvoudig. Speciaal voor deze gezinnen zijn er in het voorjaar en in de zomer Wigwamvakanties op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk.

   

  De wigwamhuisjes zijn volledig aangepast en van alle gemakken voorzien. Enkele keren per week staat een geheel verzorgde avondmaaltijd voor u klaar zodat u met zijn allen heerlijk kunt genieten van een onbezorgde vakantie. 

  Vijf dagen per week is er een avontuurlijk en grensverleggend activiteitenprogramma voor alle kinderen mét en zonder beperking. Élk kind of tiener met een beperking is welkom, hoe intensief de zorg ook is. Tijdens het activiteitenprogramma krijgt het kind een persoonlijk begeleider die geselecteerd wordt op basis van de zorgvraag van het kind. Hierdoor hebben de ouders even tijd voor zichzelf of elkaar!

   

  Aanbieder

 • Vakantiepark Domaine de Puylagorge

  Vakantiepark Domaine de Puylagorge ligt in het mooie natuurgebied La Brenne (departement Indre, Midden Frankrijk). Het is dé plek voor mensen met en zonder een beperking, jong en oud, om onbeperkt te genieten van een vakantie. Op Puylagorge doet iedereen mee, telt iedereen mee.

  Aanbieder

 • Wielewaal

  Stichting Wielewaal organiseert groepsvakanties voor kinderen, jongeren en volwassenen tot 55 jaar met een beperking. Er zijn activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme, een lichamelijke beperking, meervoudig complexe beperking of ADHD.


  Het uitgangspunt is dat iedereen mee kan, ongeacht de zwaarte van de beperking. De activiteiten worden intensief begeleid door vrijwilligers. De begeleiding wordt afgestemd op wat deelnemers nodig hebben en varieert van 1-op-1 tot 1-op-3. Indien nodig kan verpleegkundige zorg geleverd worden.

  Aanbieder

1 ander vindt dit ook

Reageer op deze pagina